6 Şubat 2021 Cumartesi

Medyum Ali Gürses Kimdir?

 İlişkilerin ortaya çıkması için manevi alemlerden bazı etkilerin görülmesi gereklidir. Bu etkiler çıplak gözle görülemeyen ve sıradan insanlar tarafından asla bilinemeyecek olan enerjileri ortaya çıkarır. Medyum Ali Gürses Hoca gibi diğer medyumlar tarafından çalışılan bu enerjiler istenen sonucu elde edebilmeniz için farklı amaçlarla kullanılmaktadır.

Herhangi bir büyü çalışması yapılırken mutlaka bu enerjiler ile çalışılması gerekir. Bu enerjilerin nasıl etki edeceği medyumun kullandığı büyü yöntemi ile doğrudan bağlantılıdır. Her amaç için farklı bir büyü yöntemi kullanılabilir. Bu nedenle Medyum Ali Gürses Hoca ile çalışanlar ile başka bir medyumla çalışanların yaptırdığı büyülerin yapılışı değişkenlik gösterecektir. Hatta sadece medyumlar arasında değil, Medyum Ali Gürses Hoca’ya büyü yaptıranlar arasında bile farklılık ortaya çıkabilir. 

Manevi alemlerde oluşan bağlar duyguları doğrudan etkilediği için ayırma ve aşk gibi büyüler var olmuştur. İki insanın hayırsız bir birliktelik içinde olması durumunda ayırma büyüsü yapılabilir. Karmaşık bir çalışma olması sebebiyle ayırma büyüleri mutlaka işin ehline bırakılmalıdır. İşin ehli bir medyumu bulmanın en kolay yolu da diğer insanların tecrübelerinden yararlanmaktır. Sitemizde sadece Medyum Ali Gürses Hoca değil tüm diğer medyumlar hakkında yazılmış yorum ve şikayetleri bulabilirsiniz. 

Ayırma büyüsünün tam olarak yapılması çok önemlidir. Gerçek bir medyum tarafından yapılmadığı sürece herhangi bir etki görmek mümkün olmayacaktır. Gerçek medyumlar bu etkilerin hem hızlı şekilde ortaya çıkması hem de uzun süre aynı kalması için çalışırlar. Medyum Ali Gürses Hoca ile çalışanlar da diğer medyumlarla çalışanlar da mutlaka bu duruma dikkat etmelidir. Bu büyünün böyle yapılmayı gerektirmesi, Medyum Ali Gürses Hoca güvenilir mi gibi soruları doğru şekilde yanıtlamak için iyi bir araştırma yapılması gerektiğine dair en net örnektir. 

Ayırma büyüsü doğru yapılmazsa ise zaman içerisinde ayrılanlar arasında tekrar aynı hisler doğabilir. Medyum çalışmayı yaparken bu hisleri net olarak yok etmek zorundadır. Büyüler kendi kendine bozulmuyor olsa da ayırma büyüsünde bazen istisnai haller ortaya çıkabilir. Medyum Ali Gürses Hoca veya başka bir medyum olsun, bu çalışmada her adımın doğru gerçekleştirilmesi her şeyden önemlidir. Bu durum da yalnızca medyumun bilgi ve tecrübesi ile mümkün olabilir. 

İyi bir araştırma yapmak büyü çalışması yaptıracak kişiye düşen en önemli görevdir. Eğer doğru araştırma yapmamanız durumunda istenen etki alınamaz, dolandırıcılar tarafından maddi ve manevi zararlara uğratılabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder